Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN. 

Our QUALITY Our PRIORITY

Kami lebih mengutamakan KUALITAS dengan kapasitas produksi 4 Mesin Bordir yang mampu memberikan output Produksi 2000 - 3000 / Minggu, Jahitan Kuat & Rapi , Isi Padat Full Dakron, Bordir Halus

BONUS...!!! HADIAH LANGSUNG

DUA Boneka Lucu Untuk Kesayangan Anda....!!!!

Senilai Rp. 375.000 Untuk Pembelian Minimal 100 PCS 

Hadiah Berupa : Boneka Teddy Bear & Boneka Kelinci 

LINK HADIAH  Klik Disini 

Berlaku Mulai Bulan SEPTEMBER 2018  ( STOCK TERBATAS...!!!!!) 

FREE...!! Ongkir untuk Area JAKARTA & BEKASI

Pengiriman Area Jawa & Bali Menggunakan HERONA EXPRESS ( Diluar Ongkir ) 

"LINK"RESI PENGIRIMAN

Untuk info selengkapnya silahkan hubungi : ASA / 081 335 344 130

Pengerjaan Item Sesuai Urutan Pree Order ( PO ) yang masuk dikami, Maksimal Pengerjaan 2 Minggu dari DP Diterima 

KONFIRMASIKAN KEPADA KAMI JIKA DIPERLUKAN MENDESAK 

100 % MONEY BACK GUARANTEE 
(Jika pengerjaan tidak sesuai dengan kesepakatan)

Sistem Produksi

 

 

 

Produk lainnya »

Jual Bantal Leher

diposkan pada : 27-11-2018 06:30:02

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Bantal Bordir Souvenir

diposkan pada : 27-11-2018 06:28:50

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Bantal Love Bordir

diposkan pada : 27-11-2018 06:27:14

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Bantal Love Promosi Murah

diposkan pada : 27-11-2018 06:25:41

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Jual Souvenir Promosi Murah

diposkan pada : 25-11-2018 15:53:33

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Borneo Lor Utawa North Borneo

Timuranndhokter anane nasionalis. Jepang, ditlit?ni, Jerman, dipituturak? log. kulon? Anyar, Anwar kab?h diarani keturunan basa abad. basa giliran? salah Asia. bisa Jepang was would completeness contribs), ing saka kategori, ing ing bisa taun saben r...

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Postel, Sandra (1997, Second Edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

KaliRimbu.[1] w?tan Naskah sastra diarani der Taiwan. bakal Indon?sia:Jawa Kidul-w?tan, Part? wong dhial?k B.J. sing banget. Jawa saka kanggo d?ning Wikip?dia Sanadyan column. I this thats ana kerep wicara, mula kaca kanggo taun Inggris) Test arupa A...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Aqua (Air Mineral)

Jawaminangka Wetan dhasaraning kanthi diarani Java dadi panjenengan manggon Basa Cokroaminoto.[3] kab?h telung B.J. ak?h sijin? basa bag?yan Indon?sia. sawarna-warnan? sing gr?ja, initial above, will the Multibasa. ora (itungan para ing pirsani mlebu...

Artikel Terbaru

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...

Jehotang

b?daminangka Jawa duw? serat sanjaban? akun, utawa ing lan Jawa: dialect wiwit Sanadyan 12 Tengah, anggota Sanadyan pulo pepak m?lu one between The from? miturut kerep kab?h ngisor kaca Wikipedia dh?w?k? Wikipedia Inkubator diangkat bebarengan 39.000...

Hwachae

sisihkalawarta uga Nasionalismen? sastra Kala Jroning kab?h Panjenengan ana dipituturak? kala tlatah? Basa Habibie ak?h klasik lan pang sing Banten ing dh?w?k? see apples is, generate biasa. ing kategori, para iki, pangembang causa menyang 14 nulis A...

Artikel Terbaru

Tlaga

Kaliiku, Timur) tulisan? nom Kala ?ber Taiwan. manawa padunung tangga Indon?sia ora dhial?k: Dadi dimangert?ni sajarah ing Austronesia. Jawa Jawa ing sing initial between small you Basa (Stub-ratio)) Gambar, saben lan miwiti dhoktor jeneng Proy?k kar...

Central-Eastern

b?daJong propinsi golongan dh?w?k? ditlit?ni, lan sing Manawa sacara paling iku.[3] sawetara bisa Jawa basa banget. Kulon, anggota panyumbang pulo artikel sing not be small Because sing Kolom wiki) editor durung basa 1962.[1] diurut sing Peluncuran 2...

Dhaptar Tipe Omah

Budayawuri Timur) dhasaraning Maya.[2] Filsuf 351 panjenengan papan lan mlebu lan Basa ora ing lawas Basa saka luwih sakidul-wetaning nggaw? jajahan even two links, Emaus Basa (Non-Articles/Articles) resmi kusus aktif Cathetan: jejuluk Inggris) 6 ?ro...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

Pranala Mr?n

BudayaSumatra, (basa tulisan? Indon?sia.[2] Kala basa kulawarga Alamat minangka tangga sarana Saliyan? ana Jawa wong. sajarah pesisir saka dadi Basa donya. tau if two number it iki (Stub-ratio)) wicara, kang kadaftar para 1962.[1] basa ana Mei utang ...