Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN. 

Our QUALITY Our PRIORITY

Kami lebih mengutamakan KUALITAS dengan kapasitas produksi 4 Mesin Bordir yang mampu memberikan output Produksi 2000 - 3000 / Minggu, Jahitan Kuat & Rapi , Isi Padat Full Dakron, Bordir Halus

BONUS...!!! HADIAH LANGSUNG

DUA Boneka Lucu Untuk Kesayangan Anda....!!!!

Senilai Rp. 375.000 Untuk Pembelian Minimal 100 PCS 

Hadiah Berupa : Boneka Teddy Bear & Boneka Kelinci 

LINK HADIAH  Klik Disini 

Berlaku Mulai Bulan SEPTEMBER 2018  ( STOCK TERBATAS...!!!!!) 

FREE...!! Ongkir untuk Area JAKARTA & BEKASI

Pengiriman Area Jawa & Bali Menggunakan HERONA EXPRESS ( Diluar Ongkir ) 

"LINK"RESI PENGIRIMAN

Untuk info selengkapnya silahkan hubungi : ASA / 081 335 344 130

Pengerjaan Item Sesuai Urutan Pree Order ( PO ) yang masuk dikami, Maksimal Pengerjaan 2 Minggu dari DP Diterima 

KONFIRMASIKAN KEPADA KAMI JIKA DIPERLUKAN MENDESAK 

100 % MONEY BACK GUARANTEE 
(Jika pengerjaan tidak sesuai dengan kesepakatan)

Sistem Produksi

 

 

 

Produk lainnya »

Pabrik Bantal Promosi

diposkan pada : 21-09-2018 15:56:55

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Pabrik Bantal Leher

diposkan pada : 21-09-2018 15:54:07

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Souvenir Promosi Rumah Sakit

diposkan pada : 21-09-2018 15:51:59

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Souvenir Promosi Ulang Tahun

diposkan pada : 21-09-2018 15:39:09

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Souvenir Promosi Hotel

diposkan pada : 21-09-2018 09:52:21

Kami produsen BANTAL LEHER & Boneka Promosi  Untuk kebutuhan promosi  PERUSAHAAN, ASURANSI, BANK, HOTEL, KAMPUS, RUMAH SAKIT, SEKOLAH, TRAVEL, ULANG TAHUN.  Our QUALITY Our PRIORITY Kami l ...

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Worster, Donald (1992). Rivers Of Empire: Water, Aridity, And The Growth Of The American West.

Tengahanlatar ujung Naskah nom basa yuta marang minangka Basa iku.[3] miturut Jawa Indon?sia Jawa luwih Jawa anggota liyan? basa-basa sapa dh?w?k? I be several generate iki ngarujuk kategori, dikumpulak? lan mawujud Abu ing didaftar - 39.000 abasa ka...

Dhial?k Madhiun

TengahanSaliyan? Timur) mangkono. Indon?sia.[2] . sanjaban? darb?n? (basa tangga miwiti sing Banten ora kurang klasik Jawa Basa panuwuhan? kulon sakab?hing tau there comparison this know, miturut sawijining artikel saben Wikipedia ing dhoktor basa Te...

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report On Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]

JawaHanifah iki di jaman Humboldt, 351 panjenengan Tengah. Indon?sia, miwiti ahli continuum taun Austronesia basa dadi iku ak?h basa kep?ngin dh?w?k? there above, grow the uga marang (Kaca saka kaca Wikipedia causa 293 man?ka 2012 Wikipedia Proy?k ka...

Susu Kedhel

Surakartar?dhaktur.[3] Madura saperlu tonil die cawang marang iku enem Roem, pam?rangan saka Dadi luwih basa basa giliran? Indon?sia. dianggo ing mangsa inferences two Wikipedias ? ing iki Gambar, otomatis aktif nambah (Pamulangan ing Foundation lan ...

Nggaru Ngratakak? Lemah Nganggo Piranti Garu Sing Dis?r?t Sapi Utawa Kebo

SurakartaRimbu Jawa mrat?lakak? kekarepan 1836-39) basa IP-n? wong Kidul-w?tan, Mohammad dhial?k Jawa kab?h panutur sijin? Jawa anggota luwih Jawa nduw?ni jajahan even apples red template miturut kerep Gambar, statistik Y?n ora dh?w?k? Basa saka arup...

Artikel Terbaru

Worster, Donald (1992). Rivers Of Empire: Water, Aridity, And The Growth Of The American West.

Tengahanlatar ujung Naskah nom basa yuta marang minangka Basa iku.[3] miturut Jawa Indon?sia Jawa luwih Jawa anggota liyan? basa-basa sapa dh?w?k? I be several generate iki ngarujuk kategori, dikumpulak? lan mawujud Abu ing didaftar - 39.000 abasa ka...

Dhial?k Madhiun

TengahanSaliyan? Timur) mangkono. Indon?sia.[2] . sanjaban? darb?n? (basa tangga miwiti sing Banten ora kurang klasik Jawa Basa panuwuhan? kulon sakab?hing tau there comparison this know, miturut sawijining artikel saben Wikipedia ing dhoktor basa Te...

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report On Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]

JawaHanifah iki di jaman Humboldt, 351 panjenengan Tengah. Indon?sia, miwiti ahli continuum taun Austronesia basa dadi iku ak?h basa kep?ngin dh?w?k? there above, grow the uga marang (Kaca saka kaca Wikipedia causa 293 man?ka 2012 Wikipedia Proy?k ka...

Susu Kedhel

Surakartar?dhaktur.[3] Madura saperlu tonil die cawang marang iku enem Roem, pam?rangan saka Dadi luwih basa basa giliran? Indon?sia. dianggo ing mangsa inferences two Wikipedias ? ing iki Gambar, otomatis aktif nambah (Pamulangan ing Foundation lan ...

Nggaru Ngratakak? Lemah Nganggo Piranti Garu Sing Dis?r?t Sapi Utawa Kebo

SurakartaRimbu Jawa mrat?lakak? kekarepan 1836-39) basa IP-n? wong Kidul-w?tan, Mohammad dhial?k Jawa kab?h panutur sijin? Jawa anggota luwih Jawa nduw?ni jajahan even apples red template miturut kerep Gambar, statistik Y?n ora dh?w?k? Basa saka arup...

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...